Ontwikkeling YIM

Na een succesvolle pre-launch eind 2019, staat YIM aan de vooravond van de pilotfase samen met een speler uit de industriële sector. Tijdens deze fase wordt met verschillende (eind)gebruikers getoetst hoe de nieuwe omgeving en functionaliteiten aansluiten op dagelijkse processen, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Om te komen tot een waardige MVP, is in de laatste weken verder gebouwd aan de functionaliteiten van het vernieuwde ‘Dataclient’ platform:

Toepasbaarheid van eigen thema
Het ontwerp van de schermen en kleuren is nu definitief, waarbij de mogelijkheid bestaat om een klantthema toe te passen die stroomlijnt met het kleurenpallet van YIM. Dit wordt gedaan in afstemming met een grafisch designer. Deze bepaalt op basis van de klanthuisstijl de invulling, waarbij rekening wordt gehouden met gebruiksvriendelijkheid, schermzichtbaarheid en kleurenblindheid.

Aanmelden en autoriseren
De eerste basis flow voor het aanmelden bedrijven, bezoekers en contractors is operationeel. Daarbij is een nieuwe autorisatiestructuur ontworpen, die de komende weken ingebouwd wordt. Verder zijn de ontwerpen voor een koppeling met toegangscontrolesysteem AEOS geschreven om dit te realiseren.

Het testen van de gebruiksvriendelijkheid van YIM en het doorlopen van de eerste basis flow wordt tijdens de pilotfase doorlopen. Hieruit volgen waar nodig aanpassingen of verbeterpunten. Vervolgstap is om ook de andere modules vanuit Dataclient (waaronder e-learning en qualification management) in te richten in de nieuwe YIM omgeving.

De komende tijd wordt met regelmaat de voortgang met YIM gedeeld. Interesse in een demo of vrijblijvende kennismaking? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Delen

© YIM access

Om voorop te blijven lopen, continuïteit te bieden en zaken nog sneller, veiliger en gemakkelijker op te lossen, maakte Nsecure de keuze om haar huidige oplossing Dataclient grondig onder de loep te nemen en in een compleet nieuw jasje te steken. Alle inzichten bij elkaar opgeteld, hebben geleid tot de start van YIM: een volledig nieuw platform gebaseerd op de laatste technische innovaties. De uitgangspunten voor YIM zijn o.a. gebaseerd op access control, identity management, veilig werken en compliancy.